Η τέλεια σχέση.

Τέλειο.. Ποιο είναι το τέλειο; Είναι για όλους το ίδιο πράγμα; Δίνουμε όλοι την ίδια ερμηνεία; Προφανώς και όχι. Η τελειότητα δεν προσδιορίζεται, απλά τη νιώθεις.. Όταν είσαι καλά, ευτυχισμένος ή ερωτευμένος, είναι στιγμές. Είναι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Η ζεστασιά που νιώθεις στο άγγιγμα του, η επικοινωνία που έχετε μεταξύ σας, η απέραντη ευτυχία που νιώθεις όταν σου λέει μια γλυκιά κουβέντα και ο τρόπος που σε κοιτάει. Η τελειότητα βρίσκεται στο χαμόγελο του ανθρώπου που αγαπάς και δεν μπορείς να την αγγίξεις με υλικά αγαθά. 

Όταν μέσα από τους τσακωμούς και τις προστριβές σας καταλαβαίνεις και νιώθεις πως ο άλλος νοιάζεται και σε αγαπάει. Βρίσκεται στα ελαττώματα του, που εσένα σου φαίνονται ανύπαρκτα. Το να έχεις ένα τέτοιο άτομο δίπλα σου είναι τέλειο. Το να αγαπάς είναι τέλειο. Το να σε αγαπούν. 

Αληθινό.. Ποιο είναι το αληθινό; Μην ψάχνεις για την απίστευτη εμφάνιση και το κοφτερό μυαλό. Αληθινός δεν είναι αυτός που θα υποκύψει σε πρόστυχες μόδες. Που πρέπει να δείξει το σώμα του και την ομορφιά του για να μαγνητίσει. Δεν ερωτεύεσαι αυτά στον άλλον, απλά τα θαυμάζεις. Αληθινός είναι αυτός που θα τον θυμούνται για το μυαλό του και την εκπληκτική του ψυχή...

Ο άνθρωπος που σε θέλει θα ζηλεύει. Θα γκρινιάζει αν του μιλάς ψυχρά. Θα στεναχωριέται όταν δε μιλάτε. Θα φοβάται και θα σου στέλνει μηνύματα συχνά. Μην τον κατηγορείς. δεν σε πρήζει. Να είναι μαζί σου θέλει. Του λείπεις. Θυμήσου πως δεν μπορούν όλοι να έχουν έναν τέτοιο άνθρωπο και πως ίσως είναι αυτό που ψάχνεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Από το Blogger.