γράμμα σε ένα παιδί

Μια  γυναίκα που δεν έχει όνομα. Μια ανύπαντρη γυναίκα που έχει στα σπλάχνα της ένα παιδί. Μια γυναίκα που δεν μας αποκαλύπτει την κοινωνική της θέση. Αντιμετωπίζει τον πατέρα της, την μητέρα της, τον άντρα της, τον διευθυντή της, τον γιατρό της. Αλλά είναι μόνη. Αυτή και το μωρό της. Ένας μονόλογος εξομολόγηση. Οι θεατές μάρτυρες στην ζωή της. Στην καταδίκη της.

Μια μοναδική θεατρική παράσταση. Μια εξαιρετική ερμηνεία. 
Συγκλονιστικό. Συγκινητικό. Υπέροχο. Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Δεν ξέρω με τι λόγια να μιλήσω για την παράσταση. Ή μάλλον ξέρω. Με τα πιο όμορφα. Με τα καλύτερα. Συστήνω ανεπιφύλακτα το έργο σε όλους. 2 ώρες παρά κάτι λεπτά... Δεν κατάλαβα πως πέρασαν. Η Ζέτα Δούκα εκπληκτική.

Η παράσταση τελείωσε. Η Ζέτα γλυκιά και φιλική με όλους. Σας ευχαριστώ, έλεγε συνεχώς με ένα μεγάλο χαμόγελο. Μπορώ να γράφω για πολλές ώρες ακόμη. Για να σας πω ότι ήταν μαγευτικά. Ότι με  άγγιξε. Και είναι από τα λίγα θέατρα που έχω δει και έχω μείνει ενθουσιασμένη. Και είμαι ακόμη. Να πάτε να το δείτε. Αξίζει. 

Ένα τεράστιο μπράβο στην Ζέτα. Ένα τεράστιο μπράβο στους ανθρώπους που είναι πίσω απ την σκηνή και ένα τεράστιο μπράβο σε όλους όσοι βοήθησαν να πάρει σάρκα και οστά αυτή η τρομερή ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Από το Blogger.